ברטבים הבאים תמצאו מרכיבים עם איכויות פרוביוטיות
רוטב פרוביוטי לסלט
המצרכים
5 כפות שמן זית 1 כף שמן פשתן 4 כפות מיץ לימון 1 כפית מחית אומבושי או 1 שזיף כבוש (Umoboshi)
1 כפית מיסו כהה 4 כפות פטרוזיליה קצוצה ½ כפית תימין טרי או בזיליקום 1 כפית דבש מלח אם צריך לפי הטעם – רצוי לטעום לפני שמוסיפים כי המיסו והאומבושי מלוחים
לערבל בבלנדר או לשקשק בצנצנת אופציה: אפשר לגוון עם עשבי תיבול לטעמכם
רוטב מיסו לבן
המצרכים
1 כף מיסו לבן
1/4 כוס מים
1 שן שום
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר
2 כפות חומץ אורז
1 כף שמן שומשום
1/4 כפית סויה איכותי / רוטב תמרי
לערבל בבלנדר או לשקשק בצנצנת
ניתן להוסיף עשבי תיבול קצוצים כגון: שמיר,
כוסברה ועוד
רוטב חמאת בוטנים
המצרכים
1 כף שמן שומשום
1 כפית שמן זית
2 שיני שום
2 כפות חמאת בוטנים
קורט צ'ילי
1 כף רוטב סויה איכותי / רוטב תמרי
1 כפית מחית אומבושי או 1 שזיף כבוש (Umoboshi)
1 כף חומץ אורז
1 כף סילאן ללא סוכר
לערבל בבלנדר או לשקשק בצנצנת
Comments