top of page
לביבות אפויות
קייטרינג (2)
בוטנים
סדנא (2)_edited
דורית דן
סדנא
טרין חצילים (2)

קורס בישול אחרת

סדנאות בישול בריא עם דורית דן
אוכל פשוט להכנה, פשוט לאכילה ופשוט לעיכול
בריא ומנקה את הגוף ובונה אותו מחדש
* כולל 6 סדנאות בישול חוויתי *

קורס "בישול אחרת" הינו 

מפגש חוויתי עם מזונות בריאים, מלא תוכן, הקניית ידע והבנה בתזונה בריאה ומודעת.

הקורס מסייע להוסיף למטבח המודרני מזונות המיועדים לשיפור הבריאות, לאריכות חיים ולמניעת מחלות.

מתאים לכל מי שמעוניין ללמוד לבשל, לחובבי המטבח ולאילו שכבר בחרו בדרך הבריאות.

פשוט להכנה - פשוט לאכילה - פשוט לעיכול

מה כולל הקורס?

6 מפגשים בהם נלמד על יסודות המזון, מזון שלם ודרכי בישול.

היכרות עם מזונות שונים והתאמת התזונה לאורח החיים שלנו.

שימוש בחומרים שונים, תבלינים, הנבטה, השריה, הכנת חלב וגבינות מהצומח, תחליפי בשר וביצים.

הסדנא תדגיש שימוש נכון במזונות מרפאים המזינים את הגוף.

המתכונים טבעונים ומתאימים לגיוון התפריט היומי, לשבתות ולחגים.

מה קורה בכל מפגש?

  • לכל מפגש יש נושא.

  • נהנה מהרצאה קצרה בנוגע למזון שלם בהקשר של נושא הסדנא.

  • נלמד על עקרונות הבישול הבריא.

  • נדבר על טיפים לארוחות בריאות דלות קלוריות ושילוב נכון של מזונות.

  • נכין יחד אוכל ממרכיבים איכותיים ובריאים, מוכרים וגם פחות.

  • נאכל ארוחה טעימה שנכין ביחד.

  • נקבל את המתכונים שלמדנו להכין הביתה.

מי אני?

שמי דורית דן, אני נטורופטית מטפלת בתזונה מותאמת אישית, צמחי מרפא ודיקור סיני, שפית לתזונה טבעית.

מעל 20 שנה שאני מכינה אוכל בריא ומבריא ומלווה אנשים לירידה מאוזנת ובריאה במשקל, להחלים ממחלות ומכאובים שנמשכו שנים, ולהזין את גופם ונפשם במזון בריא וטעים.

מתוך ניסיוני מהמטבח הבריא, אהבתי למזונות מגוונים, לצמחים ולשפע שהטבע יוצר – אני מלמדת בישול בריא, מרצה, מעבירה תהליכי ניקוי רעלים, ומתאימה תזונה לכל אחד באופן אישי, ליצירת איכות חיים מיטיבה ובריאה.

במה נעסוק בכל סדנא ?

ארוחת חג

בישול לחג

להעשיר את תפריט החג עם מזון עשיר ובריא לצד מאכלים אהובים ומוכרים. בסדנא נתייחס
לשומן ולכולסטרול.

אגסים.jpg

קינוחים בריאים

להכין קינוחים ללא סוכר וגלוטן. בסדנא נלמד איך להפחית סוכרים מעובדים.

קציצות ירק.jpg

חלבונים טבעונים

תחליפים בריאים לבשר, הנבטה של קטניות ודגנים, יצירת טעמים מוכרים עם שימוש בחומרי גלם חדשים.

מרק מלון צונן.jpg

ארוחות קלות, חטיפים

שייקים, ארוחות ביניים, חטיפים, כולל מזונות סופר פוד.

ספרינגול ויאטנמי

מטעמי המזרח

נלמד להכיר טעמים מגוונים ונתייחס לשומנים בריאים מהצומח.

מרק מיסו.jpg

מזונות פרוביוטים

מערכת העיכול מכילה את מערך החיידקים בגוף. תפקודה התקין מחזק את מערכת החיסון ועוד.

חשוב לדעת !

המפגשים נערכים אחת לחודש בשעות אחה"צ-ערב בחדרה וישלחו לנרשמים.
כל סדנא/מפגש אורך 3 שעות ומלווה באוסף מתכונים מהסדנא.
עלות כל סדנא/מפגש למשתתף - 280 ש"ח
קורס מלא (6 מפגשים) בעלות של  5 מפגשים בלבד 
* משתתפי הקורס המלא ייהנו ממאגר מתכונים מורחב באתר החברים של Dfood.

לקבלת פרטים על הקורס הקרוב

השאירו פרטים כאן ונדבר בקרוב...

bottom of page