top of page
אטריות סובה עם טופו וירקות
המצרכים
200 גר 100% אטריות סובה (1 אריזה)
2 כוסות עלי תרד
1 כוס אפונה קפואה
1 זוקיני
300 גר טופו חתוך לקוביות
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
לרוטב:
1 כף מיסו אדום
2 כפות חומץ אורז
2 כפות מירין
3/4 כוס מים
2 שיני שום כתוש
1 ס"מ ג'ינג'ר מגורד
צ'ילי
להגשה:
עלי כוסברה טריים או בצל ירוק
אופן ההכנה
- משרים את הטופו בסויה.
- בזמן שהטופו מושרה, מערבלים את חומרי הרוטב בבלנדר ומניחים בצד.
- חולטים את האפונה במים רותחים ל 3 דקות. מסננים.
- מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח ושמן, מבשלים את האיטריות כ -10 דקות עד שמוכן. רצוי לערבב לעיתים תכופות שהאיטריות לא ידבקו. מסננים ומעבירים מתחת לברז מים.
- מחממים כף שמן שומשום ומקפיצים את הזוקיני ל - 5 דקות מוסיפים את הטופו מקפיצים לעוד 5 דקות ולבסוף מוסיפים את האפונה והתרד.
- שופכים לתוך המחבת את הרוטב ומאחדים עם האטריות ומגישים.
bottom of page