top of page
הפתעות שוקולד פטל ושקדים
מי לא אוהב הפתעות?!
הפטל מתפוצץ בפה, כל ביס זה הפתעה.
אפשר להשתמש בכל סוג של שוקולד שאוהבים אני מעדיפה כמה שיותר מריר ופחות סוכר.
המצרכים
200 גרם שוקולד 80%
16 שקדים
16 תותי פטל
1 כף שמן קוקוס
אופן ההכנה
- קולים קלות את השקדים ל 3-5 דקות. שוברים לחתיכות גסות.
- ממיסים את השוקולד ושמן קוקוס על באן מרי.
- מעמידים 16 מנג'טים מס 2', יוצקים כפית שוקולד, מעליה מפזרים כמה שבבי שקדים, מעמידים במצע פטל ומעל יוצקים עוד שוקולד.
- מכניסים למקרר לשעה עד שהשוקולד מתגבש. מגישים.
לשמור במקרר
bottom of page