top of page
ממרח חומוס בובעס
שעועית לימה, לא יודעת מה איתכם אבל אני מאוהבת בבובס הזאת.
היא רכה ונימוחה, מתבשלת מהר.
בקיץ אפשר לשלב אותה בסלטים וממרחים ובחורף בתשילים ומרקים.
בשבילי זה ממרח כמו חומוס והרבה יותר קליל בתחושת הבטן שלי.
המצרכים
כוס שעועית לימה מושרית ללילה ומבושלת במים עד לריכך
3 כפות טחינה
3 שיני שום
1/2 לימון סחוט
1/2 כפית כמון או יותר
לתיבול מעל:
1/2 לימון סחוט
2 כפות שמן זית
1/2 כפית כמון
פלפל ירוק חריף קצוץ
אופן ההכנה
שומרים בצד 1/2 כוס שעועית שלמה
מעבדים את כל החומרים במעבד מזון
מניחים על צלחת מורחים יפה ועישים גומה באמצע
מקשטים עם החומרים לקישוט בוזקים אחד אחד לפי הטעם
bottom of page