top of page
סלט טבולי ללא גלוטין
את הבורגול המוכר לנו בטבולי החלפנו עם קינואה והרי לנו סלט נטול גלוטין טעים ובריא.
המצרכים
3 כוסות של ירקות קצוצים לריבועים קטנים או מגורדים בפומפייה.
ירקות כגון: בצל ירוק, פלפל אדום, אספרגוס, מלפפונים, גזר, בורוקולי טרי או מאודה ו/או כל ירק אחר העולה על דעתכם.
1 אגודה פטרוזיליה
1 כוס קינואה מבושלת
1/4 כוס שומשום מלא
לרוטב
4 כפות שמן זית
2 כפות רכז רימונים ללא סוכר
1 כף מיץ לימון
1/2 כפית סומק
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- קוצצים ומכינים את כל הירקות יחד בכערה גדולה.
- מכינים את הרוטב בבלנדר או משקשקים בצנצנת.
- מוסיפים את הרוטב כשעה לפני ההגשה.
אופציה: אפשר להוסיף עדשים ויש לכם סלט דגנים וקטניות
bottom of page