top of page
עוגת לימון ולבנדר
עוגה טבעונית קלה להכנה.
בחרתי להשתמש בקמח כוסמין לבן כדי לקבל צבע צהבהב כמו לימון.
פרחי לבנדר אמיתיים אפשר להשיג בחנות טבע זה יפה בעוגה וגם טעים.
המצרכים
2 כוסות קמח כוסמין לבן
1.5 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום
3/4 כפית מלח
1/4 כפית סודה לשתייה ללא אלומיניום
1 כוס סוכר קנים אורגני
3/4 כוס חלב אורז שקדים
1/2 רסק תפוחים
1/4 שמן זרעי ענבים
1 מיץ מלימון
1 גרדת לימון
2-3 טיפות שמן אתרי לימון איכותי
1 כפית תמצית וניל אמיתי
1 כף פשתן טחון + 1/4 כוס מים להכין ביצת פשתן
כפית פרחי לבנדר
1 כפית חומץ תפוחים
אופן ההכנה
- הכמות לשתי עוגות אינגליש קייק או עוגה לתבנית עגולה מספר 24.
- לשמן את התבנית במעט שמן זרעי ענבים.
- לחמם את התנור לחום בינוני 180 מעלות.
- לערבב את החומרים היבשים.
- לערבב את החומרים הרטובים.
- לאחד את שתי לתערובות.
- אופים ל 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי ויבש.
bottom of page