top of page
שניצל טופו
המצרכים
חבילת טופו אורגני
למרינדה:
2 כפות רוטב סויה תמרי
1 כף שמן שומשום
1 כף מירין או כפית סילאן
2 כפות מים
לתערובת קורנפלור:
2 כפות קורנפלור גדושות
1/3 כוס מים
לפנקו:
1/3 כוס פירורי פנקו
2 כפיות שומשום אפשר לשלב עם שומשום שחור
אופן ההכנה
פורסים את הטופו לפרוסות בעובי כחצי ס"מ.
משרים את הטופו במרינדה לשעתיים.
מערבבים את הקורנפלור והמים.
מערבבים פנקו ושומשום.
טובלים כל פרוסה בתערובת הקורנפלור ולאחר מכן בתערובת הפנקו.
מחממים תנור לחום בינוני.
מרפדים תבנית בנייר אפייה מניחים את פרוסות הטופו על התבנית (אין צורך לשמן את התבנית), אופים ל -20-30 דקות, להפוך פעם אחת לצד השני באמצע האפייה.
bottom of page