top of page
תבשיל אדממה וירקות מוקפצים
המצרכים
1 בצל
2 שיני שום
1 פלפל אדום
1 גזר
1 שקית אדממה קלופים קפוא
2 כפות שמן זרעי ענבים
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון טחון
1/2 כפית כוסברה טחונה
מלח פלפל
אופן ההכנה
- קוצצים את הירקות קוביות.
- מקפיצים בשמן את הבצל, מוסיפים שום ממשיכים להקפיץ ל - 5 קות.
- מוסיפים גזר ופלפל מקפיצים עד שהגזר תרכך.
- מוסיפים תבלינים למעט לח.
- משרים את האדממה במים חמים להפשרה. סננים.
- מוסיפים לתערובת, מקפיצים לעוד 5 דקות, מוסיפים מלח לפי הטעם.