בריא יותר, טעים יותר, טבעי יותר,
הלהיט החדש בקרב שוחרי הבריאות וה Row Food.
סוכר הקוקוס צבעו מוזהב וטעמו מתוק ומעודן עם רמז של טעם הכרמל.
מופק מצוף של פרחי עצי הקוקוס ומיוצר בשיטה מסורתית ולא מעובדת. לאחר איסוף הצוף, עובר תהליך של חימום נמוך או אידוי, משם עובר לייבוש ולאחר מכן נטחן לגבישים קטנים.
מגדלים את עצי הקוקוס בחוות גידול בעיקר באינדונזיה ובפיליפינים, הגידולים אורגנים וללא הנדוס גנטי, עצי הקוקוס צורכים כ 50% פחות משאבים ושטחי גידול מאשר גידולים של קני סוף.
סוכר הקוקוס, בעל ערך גליקמי נמוך כך שאינו גוזל ויטמינים בזמן תהליך העיכול שלו, כלומר הסוכר מתפרק לאט ונכנס לתאים בהדרגה שלא כמו הסוכר שאנחנו מכירים הגורם למקפצות סוכר.
סוכר הקוקוס מהווה אפשרות בריאה יותר לחולי סוכרת, לדיאטה ולשוחרי הבריאות.
רכיבים חיוניים: חומצות שומן חיוניות, אשלגן, מגנזיום, אבץ, ברזל וויטמינים מקבוצת B
ניתן להשתמש בו כתחליף לסוכר לבן או חום ביחס של 1:1 לעוגות, תבשילים משקאות וכל מאכל או משקה שבו נשתמש בסוכר.
מצאתי כמה חברות המשווקות סוכר קוקוס :
נביטס: טהור, אורגני, כשר מאינדונזיה
כרם: טהור, אורגני, כשר מאינדונזיה
댓글